Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Om oss

Visual

 

Tupperware – en succéhistoria
Tupperware är ett av världens största företag inom direktförsäljning. 3 000 000 konsulenter i fler än 81 länder har skapat ett medvetande om Tupperware hos konsumenterna med unika, multifunktionella och professionella produkter.

I mer än 70 år har Tupperware skapat historia med enastående produkter av hög kvalitet som gör vardagen enklare för alla. I samband med den konstanta produktutvecklingen och Tupperwares duktiga konsulenter finner du vår moderna design i de flesta hem.

Ur ett globalt perspektiv avhålls cirka 24 miljoner demonstrationer årligen med över 84 miljoner gäster. Tupperwares huvudkontor ligger i Orlando, Florida, har en omsättning på nästan 2 miljarder USD och är noterat på New York Stock Exchange.

 

Top