Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Ångerrätt

Visual

 

Enligt EU-direktiv 2011/83/EC om konsumenträttigheter, har du rätt att dra dig ur detta avtal utan motivering inom 14 dagar.* Gäller ej vid köp under 400 kr.

Ångerfrist

Ångerfristen på 14 dagar räknas från den dag där du har den köpta varan i fysisk besittning. Om du t.ex. tar emot den köpta varan måndagen den 1:a har du på dig till och med måndagen den 15:e. Om fristen löper ut på en helgdag, en lördag eller söndag anses fristen först löpa ut följande vardag.

Hur ångrar du ditt köp?

Innan ångerfristen löper ut ska du underrätta din TUPPERWARE-konsulent om att du ångrat avtalet. Underrättelsen ska ske genom en otvetydig förklaring,t.ex. genom att använda den bifogade ångerblanketten. Ångerfristen gäller om du skickar din underrättelse innan fristen löper ut.

Vad gör du med mottagna varor?

Om du har mottagit en vara eller en del av en vara måste du skicka tillbaka den. Varor ska returneras utan onödig försening och senast 14 dagar från det datum du informerade oss om att du vill utnyttja avtalets ångerrätt. Du står för utgifterna i samband med retur av varor.

Återbetalning

Vi återbetalar de belopp vi mottagit från dig, inklusive alla leveranskostnader, senast 14 dagar från det datum då vi mottog meddelandet om att du ångrar avtalet. Återbetalningen sker dock tidigast när vi har mottagit de returnerade varorna, eller när du har visat upp dokumentation om att du returnerat varorna. Om inte annat avtalats sker återbetalningen med samma betalningsmedel som du använde vid den ursprungliga transaktionen.

 

Top