Börja som Tupperware®-konsulent i dag!

Klicka för mer information

Börja idag som Tupperware®-konsulent.

Du har två alternativ när du börjar som Tupperware®-konsulent

Alternativ 1: Börja med ett startpaket

Startpaketet innehåller några av våra produkter och verktyg, som hjälper dig att komma igång. Du får:

 Handy Spiralizer, Recycled Microfiberduk Universal (2), SuperSonic Chopper Liten, Liten Degskrapa, 20 Tupperware®-magasin, Eazy Shaker 3,5 dl, Aloha Skål 2 l, och Tupperware® Väska

Allt du behöver göra är att sälja för 3250kr under de första fyra veckorna, sedan är startpaketet ditt och du är redo att påbörja onboarding-programmet.

Alternativ 2: Börja utan ett startpaket

Du kan välja att börja utan ett startpaket, tjäna pengar direkt och då hoppar du direkt in i vårt 6-veckors onboarding-program.

Alla har något att berätta.

Anne

Nu har det gått ett år och det har betytt väldigt mycket för mig. Jag har utvecklats enormt mycket som person. Jag har lärt mig mycket nytt och har blivit mer självsäker som person. Så jag kan verkligen rekommendera dig att våga ta steget och bli konsulent. För det är inte alls farligt. Du får hjälp hela vägen av en massa härliga nya kollegor, som du även bildar goda vänskapsband med och så är det bara galet roligt!

FAQ

Vad gör en Tupperware®-konsultent?

Tänk dig ett jobb där du ska inspirera andra, tillaga enkla recept och ha kul med gästerna. Det är precis vad en Tupperware®-konsulent gör!

En Tupperware®-konsulent demonstrerar och säljer Tupperware®-produkter genom att prata om produktens funktioner och tillaga recept på ett Tupperware®-party och därmed ge värden/värdinnan och gästerna inspiration till hur våra produkter kan göra deras vardag enklare.

Vem kan bli en Tupperware®-konsulent?

Alla! Du behöver inte göra en ansökan eller skicka ett CV. Du behöver inte vara utbildad säljare eller kock för att lyckas. Oavsett om du vill ha en extra inkomst eller bygga en karriär är du välkommen till Tupperware!

Hur mycket pengar kan jag tjäna som Tupperware®-konsulent?

Det beror på dina mål. Hur mycket tid och engagemang kommer du att investera i jobbet? Vill du bara tjäna lite extra eller vill du bygga ditt eget team? Du bestämmer själv hur mycket du tjänar i förhållande till hur mycket du arbetar.

Har du fler frågor om jobbet som Tupperware®-konsulent? Då kan du kontakta någon av våra Tupperware®-konsulenter och höra mer om möjligheterna. Du hittar dem här.