Du är precis den vi söker

Klicka för mer information!

Du har utstrålning

Klicka för mer information!

Du är hjälpsam

Klicka för mer information!

Vad gör egentligen en Tupperwarekonsulent?

 • mosaic

Vad gör egentligen en Tupperwarekonsulent?

Tupperware erbjuder flexibla arbetstider, extra pengar, nya vänner och de senaste Tupperwareprodukterna före alla andra!

show

Det handlar om att trivas med sitt jobb, tjäna det du vill, känna dig uppskattad och värdefull, lära dig av positiva, upplyftande människor, och att få belöning och erkännande.

hide

Alla har något att berätta.

Efter Big Weeks 2011 hjälpe jag till med allt det praktiska runt värdinnemötet. Jag fastnade för den positiva och glada atmosfären. Det fanns en utmaning med möjlighet att vinna en resa till en konsert med Shakira i Belgien. Så jag sa ja till att prova jobbet. Jag vann inte resan men det var som om en helt ny värld öppnade upp sig för mig. Efter bara tre månader blev jag Team Leader och efter ett halvår började jag arbeta på heltid med Tupperware. Det är nu fem och ett halvt år sedan och jag har aldrig ångrat mitt beslut. Tupperware har gett mig massvis av nya erfarenheter och nya vänner, både kollegor och värdinnor. Jag älskar att resa och Tupperware tar resandet till en ny nivå. Det finns alltid mer att upptäcka med Tupperware: för mig innebär Tupperware kvalitet, design och utveckling (utveckling av människor och produkter).

 • Susanne

  Jag började på Tupperware 2016 och höll ett party under vecka 24 eftersom jag fick ett erbjudande som var svårt att tacka nej till. Jag fick en jättefin gåva som jag inte kunde köpa, så jag tänkte att jag kanske skulle testa jobbet. Nu har jag varit konsulent för Tupperware i 3 ½ år. Jag kan vara min egen chef och sätta upp mina egna mål på egen hand.

 • Camilla

  Anledningen till att jag började var för att jag var på ett party och såg så många intressanta produkter. Jag tänkte att det fanns så mycket jag skulle vilja ha och frågade mig själv om jag kanske skulle bli konsulent. Då var jag aktiv i ett år och sedan hände det en del saker som gjorde att jag tog en paus, men sedan kom jag tillbaka och blev enhetsledare och det ångrar jag inte.

 • Annbritt

  Det viktigaste för mig är möjligheten att kunna välja när jag vill arbeta och när jag vill vara ledig. Det är viktigt för mig, min familj och min hälsa.

  Annbritt Henriksson är Sveriges vinnare av Culinary Party Stars 2019.

 • May-Britt

  Jag började som konsulent för snart 6 år sedan. Jag öppnade mitt hem för ett Tupperwareparty och konslenten var alldeles fantastisk. Kort tid därefter började jag själv som konsulent. Sedan dess har jag fått mer självförtroende och blivit mer utåtriktad.
  Den sociala aspekten är fantastisk – att ha det roligt tillsammans med mina kollegor betyder mycket för mig. Jag lagar alltid mat till mina gäster och inspirerar dem med tips och tricks hur de kan använda både nya och gamla produkter. En av mina favoritprodukter är Twist & Shake. Mitt råd till nya konsulenter är att göra en bra värd-/värdinneförberedelse. Jag är säker på att detta har bidragit till min framgång.

NU KÖR VI IGÅNG.

Det tar bara ett ögonblick och du behöver inte ens ett cv. Starta i dag och du tjänar pengar snabbare än du tror!

 • Steg 1

  Fyll i det enkla formuläret nedanför.

 • Steg 2

  Din närmaste Tupperware-distributör kontaktar dig inom kort.

 • Steg 3

  Gratis återförsäljarpaket och utbildning

 • Steg 4

  På väg mot en framgångsrik karriär!