Du är precis den vi söker

Klicka för mer information!

Du har utstrålning

Klicka för mer information!

Du är hjälpsam

Klicka för mer information!

Vad gör egentligen en Tupperware-konsulent?

 • mosaic

Vad gör egentligen en Tupperware-konsulent?

Tupperware erbjuder flexibla arbetstider, extra pengar, nya vänner och de senaste Tupperware-produkterna före alla andra!

show

Det handlar om att trivas med sitt jobb, tjäna det du vill, känna dig uppskattad och värdefull, lära dig av positiva, upplyftande människor, och att få belöning och erkännande.

hide

Alla har något att berätta.

Efter Big Weeks 2011 hjälpe jag till med allt det praktiska runt värdinnemötet. Jag fastnade för den positiva och glada atmosfären. Det fanns en utmaning med möjlighet att vinna en resa till en konsert med Shakira i Belgien. Så jag sa ja till att prova jobbet. Jag vann inte resan men det var som om en helt ny värld öppnade upp sig för mig. Efter bara tre månader blev jag Team Leader och efter ett halvår började jag arbeta på heltid med Tupperware. Det är nu fem och ett halvt år sedan och jag har aldrig ångrat mitt beslut. Tupperware har gett mig massvis av nya erfarenheter och nya vänner, både kollegor och värdinnor. Jag älskar att resa och Tupperware tar resandet till en ny nivå. Det finns alltid mer att upptäcka med Tupperware: för mig innebär Tupperware kvalitet, design och utveckling (utveckling av människor och produkter).

 • Ida

  Jag träffar hela tiden nya människor tack vare Tupperware och jag har fått många nya vänner på det här sättet. Jag älskar allt som rör Tupperware, speciellt de evenemang man som konsulent blir inbjuden till. Jag var på mitt första Jubilee i Köpenhamn för två år sedan. Det var magiskt när dörrarna öppnades – kvinnor tjoade, musiken dånade och jag kände mig omedelbart som en del av det. Det var då jag visste att det här var något jag ville göra resten av mitt liv.

  Till alla konsulenter vill jag bara säga en sak och det är att ge aldrig upp – du klarar det!

 • Johanna

  Jag introducerades för Tupperware under min mammaledighet. Tidpunkten var perfekt då jag kände att jag behövde komma hemifrån. Tupperware gav mig den möjligheten. Förutom extra pengar uppnådde jag Tupperware-produkter på olika sätt. Jag minns när jag fick min första produkt – det var en fantastisk känsla att veta att jag uppnått detta genom att ha gjort bra ifrån mig på mina partyn. Det som jag är mest stolt över är att jag tog det första steget, från konsulent till teamledare. Jag uppmuntrar alla att börja jobba med Tupperware och mina råd är: var dig själv, var ärlig och alltid med ett leende!

 • May-Britt

  Jag började som konsulent för snart 6 år sedan. Jag öppnade mitt hem för ett Tupperwareparty och konslenten var alldeles fantastisk. Kort tid därefter började jag själv som konsulent. Sedan dess har jag fått mer självförtroende och blivit mer utåtriktad.
  Den sociala aspekten är fantastisk – att ha det roligt tillsammans med mina kollegor betyder mycket för mig. Jag lagar alltid mat till mina gäster och inspirerar dem med tips och tricks hur de kan använda både nya och gamla produkter. En av mina favoritprodukter är Twist & Shake. Mitt råd till nya konsulenter är att göra en bra värd-/värdinneförberedelse. Jag är säker på att detta har bidragit till min framgång.

NU KÖR VI IGÅNG.

Det tar bara ett ögonblick och du behöver inte ens ett cv.

 • 1

  Steg 1

  Fyll i det enkla formuläret nedanför.

 • 2

  Steg 2

  Din närmaste Tupperware-distributör kontaktar dig inom kort.

 • 3

  Steg 3

  Gratis återförsäljarpaket och utbildning

 • 4

  Steg 4

  På väg mot en framgångsrik karriär!