Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Tupperware Party

Visual
Inspirerande och lärorikt

När du deltar som gäst eller är värd eller värdinna för en Tupperware-demonstration, erbjuds det kvalitetsprodukter som passar en modern och flexibel livsstil med enkla recept och smidiga redskap och produkter. Det är en bra anledning att samlas, utväxla tips och idéer samt bli inspirerade tillsammans med familj, vänner, kollegor och grannar. Delta, se och smaka på maten som blir tillagad i de senaste produkterna från Tupperware.

Bli värd eller värdinna
Delta i ett par trevliga och inspirerande timmar med dina vänner när du är värd eller värdinna på en demonstration. Bestäm ett datum och tidpunkt med din konsulent som hjälper dig att organisera en trevlig kväll för både dig och dina gäster. Är du exempelvis intresserad av en viss typ av produkter eller ett tema – matlagning i mikrovågsugn, bakning, barnprodukter eller liknande?

All aktuell information som du har användning för till din demonstration får du från din konsulent. Allt från magasin, aktuella erbjudanden till beställningslistor. Allt du behöver göra är att bjuda in dina vänner, familj, grannar, kollegor och bekanta hem till dig själv till den bestämda tidpunkten.

En kväll där ni har det trevligt och mat är i fokus

Kvällen fortlöper sedan ungefär så här: konsulenten kommer hem till dig före gästerna och ställer i ordning produkterna. När gästerna har kommit demonstrerar konsulenten de aktuella produkterna och ni tillagar eventuellt den mat som ni har kommit överens om. Detta är ett bra sätt att lära sig om produkterna men också smart eftersom du får generella tips till din matlagning.

Utöver produkterna i Magasinet finns det också några spännande erbjudanden som du och dina gäster har möjlighet att köpa. Du får naturligtvis en fin produkt i gåva som tack för att konsulenten fick låna ditt hem till demonstrationen. Samtidigt har du möjlighet att uppnå ännu fler produkter i värd-/värdinneprogrammet. Detta kommer konsulenten att informera dig om.

Alla kan delta

Njut av ett par trevliga timmar tillsammans med dina vänner, familj och bekanta som kommer att ge er massor av inspiration och nya enkla tips till vardagsmatlagningen.
Kontakta en konsulent redan nu och bestäm ett datum för demonstration.

Top