Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Party Tips

Visual
Inspiration till teman

Hur tycker du att en demonstration ska vara? Du känner dina gäster bäst och vet vad som intresserar dem. Prata med din konsulent och besluta er om vad ni ska göra.

Här är ett par idéer till workshops med mat. Observera eller delta i tillagningen av enkla rätter – och självklart så ska ni också smaka på det ni har tillrätt. Detta är en unik möjlighet att byta idéer med varandra och konsulenten medan ni tillagar maten tillsammans:

”Meals in minutes” är aktuellt för de flesta idag – att göra en sund och god middag till hela familjen på kort tid. Vi är inspirerade av att laga sund mat, men i en stressfull vardag är det ständiga utmaningar att hinna tillaga måltiderna. Matlagning i mikrovågsugnen är ett intressant tema som visar dig hur du kan optimera din tid i köket och att hinna göra allt. Vi utvecklar hela tiden nya revolutionerande produkter till mikrovågsugnen, exempelvis finns redan en ång- samt tryckkokare i sortimentet. Produkterna är spännande att arbeta med och ger dig nya möjligheter i ditt kök.

Äppelpaj gjord på smuldeg, en sommarinspirerad ostkaka eller morotskaka? Vem tackar nej till frestande kakor och tårtor? Få inspiration till olika favoritkakor från varandra och dela med er av era recept. Konsulenten visar er hur enkelt ni kan baka kakor med Tupperwares många produkter speciellt anpassade för detta ändamål.

Håll en brunch, lär dig tillaga mos till barnen i föräldragruppen eller få idéer till vegetariska rätter. Möjligheterna är många – hitta själv ett tema som kommer göra kvällen mysig och lyckad för dig och dina gäster.

Vill du hellre hålla en klassisk demonstration?

Få inspiration till en enklare vardag med en klassisk demonstration där konsulenten tar utgångspunkt i utvalda produkterserier eller ett brett urval av produkter inom ett särskilt område, exempelvis förvaring, kyl och frys, servering eller bakning. Bestäm vilket tema som passar just dig och dina gäster.

Top