Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Smarta organiseringsverktyg för ditt kök

Oavsett storleken på köket kan det vara en utmaning att hålla det organiserat. Från förvaring av oumbärliga köksredskap till ett miniförråd för frukt och grönt, här är allt du behöver för att ta din köksorganisering till nästa nivå.

Smarta organiseringsverktyg för ditt kök

En central plats för alla dina köksredskap

Om du någonsin spenderat mer än två minuter på att frenetiskt leta igenom kökslådorna efter det där köksredskapet som alltid verkar försvinna, är Organizer II just för dig.

Denna snygga förvaringsbehållare passar perfekt in i vilket hörn som helst och ser till att köksredskapen alltid är nära till hands utan att vara i vägen. Organizer II är också superenkel att rengöra eftersom hemorganisering och renlighet går hand i hand ;)

Smarta organiseringsverktyg för ditt kök

Håll lök och potatis färskare längre

Att hitta den perfekta lagringsmiljön för potatis kan vara en utmaning, särskilt i mindre kök. PotatoSmart skapar en välventilerad och mörk miljö, precis som potatisar vill ha det.

Lagringsbehållaren OnionSmart kan staplas ovanpå eller bredvid PotatoSmart och ger en utmärkt plats för lök och vitlök så att de bevarar färskheten längre.

Proffstips: Tack vare det ventilerade locket och den ogenomskinliga designen på PotatoSmart minimeras potatisens groddning och bildningen av solanin.

Smarta organiseringsverktyg för ditt kök

En miljövänlig lösning för organiskt avfall

Att separera bioavfall från vanligt avfall är ett enkelt sätt att skapa en mer hållbar livsstil och det är precis vad Chop Collector har designats för. #NoTimeForWaste

Den kompakta och platssparande Chop Collector passar in i hörnet, vid vasken eller nästan var som helst i köket. Laga mat med familjen? Häng Chop Collector över närmsta kökslåda och släpp grönsaksskalen rakt ner i den! Du behöver inte oroa dig för städningen när du är klar, Chop Collector ser till att köksytorna förblir rena och snygga – precis som du vill ha dem ;-)

Proffstips: Locket på Chop Collector håller lukten från organiskt avfall borta och gör att ditt kök luktar lika rent som vanligt.

Top