Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Vanliga frågor | Säkerhet under covid-19

På Tupperware vill vi att våra konsulenter och gäster ska kunna känna sig säkra under dessa svåra tider. Mer än någonsin är det viktigt att ta hand om varandra och de mer utsatta grupperna i samhället genom att se till att du följer de riktlinjer och begränsningar som regeringen och myndigheter fastställer.

Vi tror på att erbjuda de allra bästa produkterna för praktiska lösningar i vardagen, även när livet tar en plötslig vändning. Vi hjälps alla åt när vi undviker sociala sammankomster för att förhindra spridningen av covid-19.

Vanliga frågor | Säkerhet under covid-19

Kan jag fortfarande hålla ett Tupperwareparty?

Ja!

Tupperwarepartyn behöver inte vara fysiska möten, det finns många bra sätt att träffas online via sociala medier och andra kommunikationsplattformar. Och det kan fortfarande vara KUL – varför inte hålla/vara med på ett Tupperware-pyjamasparty eller gå med i en Tupperware-matlagningskurs online! :)

Kan jag fortfarande vara värd för ett Tupperwareparty?

Absolut!

Kontakta din lokala Tupperware-distributör för att arrangera ett videoparty där du kan bjuda in dina vänner och familj till kul samvaro. Konsulenten kan föreslå olika sätt att träffas: skapa ett privat Facebook-evenemang, Zoom-webbmöte eller Facebook Messenger-hangout med mera. Du kommer fortfarande kunna få tackgåvor och värdgåvor - se vad du kan få denna månad!

Kan jag vara med på ett Tupperwareparty?

Så klart du kan!

Kontakta din lokala Tupperware-distributör för att delta i ett videoparty som kanske redan hålls eller överväg att hålla ditt eget party med vänner och familj!

Kan jag fortfarande köpa Tupperwareprodukter?

Javisst!

Faktum är att det finns många produkter som kan hjälpa dig under isoleringen: VentSmart håller dina frukter och grönsaker fräscha längre, vi har fantastiska lösningar för att förvara matrester, FreezerSmart för att optimera förvaringen av dina frysta måltider och mycket, mycket mer. Ta en titt i vårt magasin och kontakta din lokala Tupperware-distributör för att beställa produkter (de kanske till och med håller ett videoparty du kan vara med på!).

Vanliga frågor | Säkerhet under covid-19

Kan jag fortfarande börja som Tupperware-konsulent?

Ja!

Detta kan vara ett utmärkt tillfälle att börja din resa som Tupperware-konsulent: extrainkomsten, arbeta när det passar dig hemifrån, få kontakt med andra och håll dina Tupperwarepartyn online. Möjligheterna är obegränsade och vi finns här för vägledning och att hjälpa dig att komma igång!

Top