Tabbouleh
Tillvägagångssätt
Ingredienser
- 4 personer
400 g broccoli
400 g morötter
8 - 10 persiljekvistar
1 citron
3 tsk senap
1 tsk honung
3 msk olivolja
salt och peppar
100 g solrosfrön
Förberedelse
15 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
1. Hacka broccoli i två omgångar
i ExtraChef och häll broccolin i
en skål.
2. Hacka morötterna i två
omgångar och häll i skålen.
Hacka därefter persiljan fint i
ExtraChef och häll i skålen.
3. Pressa citron i Eazy Shaker
3,5 dl med Saftpress från
Hjälpredan. Ta ut Saftpress och
tillsätt senap, honung, olivolja,
salt och peppar.
4. Häll dressingen över grönsakerna,
tillsätt solrosfrön och
blanda med Serveringssked.
5. Riv citronskal över tabbouleh
med Mini Rivjärn och servera.