KLEOPATRA-SALLAD
Tillvägagångssätt
Ingredienser
- 4 personer
- 150 g majonnäs
- 100 g cornflakes
- Cirka 250 g kycklinginnerfilé
- Salt och peppar
- 1 liten lök
- 2 stjälkar dragon
- 1 tsk grov senap
- 3 msk vispgrädde
- 200 g romansallad
- 4 tomater
Förberedelse
10 minuterTillagning
20 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
1 Förvärm ugnen till 250 °C.
2 Krossa cornflakes med Grönsaksstöt.
3 Bred ut ⅔ av majonnäsen på kycklingfiléerna, krydda med salt och peppar
och lägg dem i en skål med krossade cornflakes. Lägg på locket och skaka
skålen så att kycklingbitarna täcks av cornflakes.
4 Lägg de panerade kycklingbitarna vid sidan om varandra i locket till UltraPro
Oval 2 l. Lägg över behållaren och tillaga i ugn i 20 minuter.
5 Hacka lök i Smooth Chopper.
6 Tillsätt dragon och hacka igen. Tillsätt resten av majonnäsen, grov senap
och grädde och hacka igen.
7 Tillsätt såsen i salladen och blanda. Skär tomaterna i fjärdedelar.
8 Arrangera salladen med spröda kycklingfiléer och tomater.
9 Servera genast.