Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Varmrätt
Tillbaka till resultat

KLEOPATRA-SALLAD

  • Tupperware KLEOPATRA-SALLAD

Tillvägagångssätt

Ingredienser

  • 4 personer

- 150 g majonnäs
- 100 g cornflakes
- Cirka 250 g kycklinginnerfilé
- Salt och peppar
- 1 liten lök
- 2 stjälkar dragon
- 1 tsk grov senap
- 3 msk vispgrädde
- 200 g romansallad
- 4 tomater

Förberedelse

10 minuter

Tillagning

20 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

1 Förvärm ugnen till 250 °C.
2 Krossa cornflakes med Grönsaksstöt.
3 Bred ut ⅔ av majonnäsen på kycklingfiléerna, krydda med salt och peppar
och lägg dem i en skål med krossade cornflakes. Lägg på locket och skaka
skålen så att kycklingbitarna täcks av cornflakes.
4 Lägg de panerade kycklingbitarna vid sidan om varandra i locket till UltraPro
Oval 2 l. Lägg över behållaren och tillaga i ugn i 20 minuter.
5 Hacka lök i Smooth Chopper.
6 Tillsätt dragon och hacka igen. Tillsätt resten av majonnäsen, grov senap
och grädde och hacka igen.
7 Tillsätt såsen i salladen och blanda. Skär tomaterna i fjärdedelar.
8 Arrangera salladen med spröda kycklingfiléer och tomater.
9 Servera genast.

Top