Morotscupcakes
Tillvägagångssätt
Ingredienser
- 6 personer
INGREDIENSER, 6 ST
150 g morötter
3 ägg
6 msk farinsocker
100 g smält smör
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
½ tsk kanel
Frosting:
25 g mjukt smör
6 msk florsocker
1 ½ tsk vaniljsocker
200 g naturell färskost,
(t.ex. Philadelphia)
Förberedelse
10 minuterTillagning
20 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
1. Riv morötterna på Fusion-
Master med Finrivjärn.
2. Vispa ägg och farinsocker
lätt och poröst.
3. Tillsätt smör och vispa igen.
4. Tillsätt därefter de torra
ingredienserna och morötter
och rör ihop smeten ordentligt.
5. Fördela smeten i Silikon
Cupcakeform og grädda i
20–25 min. i 180 ⁰C.
6. Rör ihop alla
ingredienserna till frostingen
i ExtraChef, häll över den i
spritspåsen och dekorera de
avsvalnade kakorna.