Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Varmrätt
Tillbaka till resultat

Kyckling med kokosmjölk

  • Tupperware Kyckling med kokosmjölk

Tillvägagångssätt

Ingredienser

  • 3 personer

Sås
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 dl yoghurt naturell
1 msk limesaft
rivet skal av 1 lime
1 msk mald gurkmeja
1 msk mald koriander
1 msk mald spiskummin
1 tsk röd chilipulver
1 tsk salt
Tillagning av kyckling
600 g kycklingbröstfilé
3 dl grönsaksbuljong
1 msk Maïzena (majsstärkelse) upplöst i ¼ dl vatten
Vid servering
1 dl kokosmjölk
2 msk kokosflingor

Förberedelse

10 minuter

Tillagning

10 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

Hacka och blanda alla ingredienserna till såsen i
ExtraChef.
2. Skär kycklingbrösten i mindre och i lika stora delar med
U-series Kockkniv och placera dem i botten av
MicroWave Tryckkokare.
3. Häll över såsen och blanda med Degskrapa. Låt
kycklingen marinera i 10 minuter.
4. Tillsätt grönsaksbuljong och Maïzena redningen och
blanda igen.
5. Tillaga maträtten i 10 minuter vid 900 watt och låt
maträtten vila i 5 minuter innan locket öppnas.
6. Rör i kokosmjölken i såsen och strö över kokosflingor
före servering.
Servera med nudlar eller ris.

Top