Thai Curry
Tillvägagångssätt
Ingredienser
- 3 personer
1 msk röd currypasta
2 msk fisksås
2 msk soja
1 msk Maizena-mjöl som löses upp i sojan
3 dl grönsaksbuljong
600 g fläskfilé i tärningar
2 lökar, skalade och skurna i klyftor
1 röd paprika, hackad i ExtraChef
1 gul paprika, hackad i ExtraChef
1 tsk salt
1 nypa peppar
1,5 dl kokosmjölk
Förberedelse
15 minuterTillagning
15 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
1. Blanda currypasta, fisksås, soja, Maizena-mjöl och grönsaksbuljong i ExtraChef.
2. Häll ned det i MicroWave Tryckkokare II. Tillsätt fläskfilén, lök, paprika, salt och peppar. Rör med Degskrapa, lägg på locket och tillaga i 15 min. på 900 watt. Låt rätten vila i 15 min.
3. Öppna locket och rör i kokosmjölk. Servera Thai Curry med ris.

