Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Varmrätt
Tillbaka till resultat

Thai Curry

  • Tupperware Thai Curry

Tillvägagångssätt

Ingredienser

  • 3 personer

1 msk röd currypasta

2 msk fisksås

2 msk soja

1 msk Maizena-mjöl som löses upp i sojan

3 dl grönsaksbuljong

600 g fläskfilé i tärningar

2 lökar, skalade och skurna i klyftor

1 röd paprika, hackad i ExtraChef

1 gul paprika, hackad i ExtraChef

1 tsk salt

1 nypa peppar

1,5 dl kokosmjölk

Förberedelse

15 minuter

Tillagning

15 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

1. Blanda currypasta, fisksås, soja, Maizena-mjöl och grönsaksbuljong i ExtraChef.

2. Häll ned det i MicroWave Tryckkokare II. Tillsätt fläskfilén, lök, paprika, salt och peppar. Rör med Degskrapa, lägg på locket och tillaga i 15 min. på 900 watt. Låt rätten vila i 15 min.

3. Öppna locket och rör i kokosmjölk. Servera Thai Curry med ris.

Top