Mandelmaränger
Tillvägagångssätt
Ingredienser
- 4 personer
INGREDIENSER, CIRKA 36 ST
- 2 äggvitor
- 3 dl florsocker
- 1,5 dl mandlar
- 100 g smält choklad (valfritt)
Förberedelse
10 minuterTillagning
12 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
1 Ta ut bakplåten/gallret ur ugnen och förvärm
ugnen till 180 °C.
2 Vispa äggvitorna lätt i Speedy Chef II.
Tillsätt florsocker i 3 omgångar och vispa tills
blandningen är blank och stel.
3 Mal mandlarna till fint mandelmjöl på
FusionMaster Stjärnrivjärn.
Vänd ner det för-siktigt i marängblandningen
med Degskrapa.
4 Placera Silikon Bakunderlägg med kant
på ugnsgallret. Fyll Stor Spritspåse med
blandningen och tryck ut små portioner á ca 3
cm i diameter på bakunderlägget.
5 Gräddas i 10-12 min tills de fått en gyllene
färg på toppen.