UGNSBAKADE MORÖTTER
Tillvägagångssätt
Ingredienser
- 4 personer
INGREDIENSER, 4 PERSONER
- 7 stora morötter
- 2 msk olivolja
- 1 tsk oregano
PESTO
- 10 g basilika (1 näve)
- 20 g parmesanost
- ½ dl olivolja
- 20 g pinjenötter
- 1 vitlöksklyfta
Salt och peppar
Eventuellt 100 g fetaost till
garnering
Förberedelse
15 minuterTillagning
15 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
1. Skär morötterna i stänger på
FusionMaster Chef Press Dicer.
Blanda dem med olivolja och
oregano och häll i UltraPro Oval 2 l.
Tillaga utan lock i cirka 15 minuter
vid 200 °C.
2. Lägg alla ingredienser till peston
i Herb Chopper och hacka.
3. Klicka ut pesto på de
ugnsbakade morötterna
tillsammans med fetaost.