Sallad med polkabeta (chioggia) och rödbeta
Tillvägagångssätt
Ingredienser
4 personer
- 150 g mixsallad
- 2 polkabetor
- 1 rödbeta
- 1 rulle getost
- 1 rödlök
- Ätbara blommor för dekoration
Förberedelse
10 minuterSvårighetsgrad
MedelTillvägagångssätt
-
Skölj och slunga salladen i Spinning Chef.
-
Ställ in MandoChef® på ”Extra tunn” och skär rödlöken med det raka bladet.
-
Skala polkabetorna och rödbetan med Universal Grönsaksskalare. Ställ in MandoChef® på ”Extra
tunn” och skär polkabetor och rödbeta. -
Skiva getosten med A-series Sågtandad Universalkniv.
-
Lägg salladen i Eco+ Clear Skål 2,4 l. Dekorera med ätbara blommor och servera med vinägrett.