Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Bröd
Tillbaka till resultat

Pestobrød

  • Tupperware Pestobrød

Tillvägagångssätt

Ingredienser

10 personer

  • 4.5 dl lunkent vand
  • 37.5 g gær
  • 1 tsk havsalt
  • 1.5 msk olivenolie
  • 1.5 tsk honning
  • 600 g hvedemel
  • Topping
  • 75 ml basilikumspesto
  • Olivenolie til smørelse

Förberedelse

45 minuter

Tillagning

30 minuter

Vilotid

10 minuter

Svårighetsgrad

Svår




Tillvägagångssätt

  1. Tilføj vand og gær i Ultimate Røreskål 3,5 l. Rør rundt, indtil gæren er opløst

  2.  Tillsätt de resterande ingredienserna och rör till en lätt
    kladdig deg.

  3.  Sätt på locket. Vrid på locket för att släppa ut överflödig luft.Ställ skålen att jäsa i ljummet vatten. Locket poppar upp när degen har jäst färdigt. Det tar ungefär 30–40 minuter

  4.  Pensla UltraPro Oval 2 l med olivolja och häll i degen. Låt jäsa i cirka 30 minuter.

  5. Värm ugnen till 220 °C. När brödet har jäst färdigt, strö över havssalt och bred basilikapesto på degen.

  6. Sätt in brödet i ugnen och sänk temperaturen till 180 °C. Brödet ska gräddas i cirka 30 minuter med lock och 10–15 minuter utan lock.

Stil til hævning i ca. 30 minutter. Brødet skal bages i ca. 30 minutter med låg og 10-15 minutter uden låg

 
Top