Caesarsallad med pasta
Tillvägagångssätt
Ingredienser
1 personer
- Kyckling
- 1/4 msk worcestershiresås
- 1/4 msk solrosolja
- 1/2 tsk senap
- 1 kycklingbröst
- salt och peppar
- Sallad
- 2 msk caesardressing
- 1 näve romansallad
- 2 nävar pasta, kokt
- 1 näve körsbärstomater
- 1 hårdkokt ägg, skuret i bitar
- 1 msk parmesan
- 1-2 nävar krutonger
Förberedelse
15 minuterTillagning
20 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
-
Värm ugnen till 250 °C.
-
Blanda worcestershiresås, olja och senap. Använd Pensel för att pensla kycklingen med marinaden. Lägg kycklingen i UltraPro Oval 2 l och krydda med salt och peppar. Lägg på locket och tillaga i ugnen i 15–20 minuter. Låt svalna innan du skär kycklingen i skivor.
-
Skölj romansalladen och slunga den med hjälp av Spinning Chef. Använd U-series Kockkniv för att skära salladen i strimlor. Halvera körsbärstomaterna.
-
Lägg upp salladen i Universal Jar 8,25 dl:
- Caesardressing i botten (https://www.tupperware.se/recept/24499/Caesardressing)
- Romansallad
- Pasta
- Körsbärstomater
- Ägg
- Kyckling
- Parmesan
-
Förvara krutongerna i locket tills salladen ska ätas. Lägg på locket och skaka. Ät från Universal Jar 8,25 dl eller vänd upp salladen på en tallrik.
Tips: Undvik matsvinn och använd överblivet bröd för att göra hemlagade krutonger.