Kryddig äppelmocktail
Tillvägagångssätt
Ingredienser
4 personer
- 1.25 l äppeljuice
- 4 kanelstänger
- 1 nypa muskotnöt
- 1 tsk mald kryddpeppar (kryddblandning med kanel, muskotnöt, kryddnejlika och peppar)
- Mineralvatten (valfritt)
- Kant med kanelsocker
- 60 g socker
- 1 msk mald kanel
- Vatten för att doppa kanten
Förberedelse
10 minuterVilotid
12 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
-
Tillsätt äppeljuice i Serve n’ Clear 1,7 l.
-
Bryt kanelstängarna i mindre bitar och lägg dem i kannan.
-
Tillsätt muskotnöt och krossad kryddpeppar. Blanda ingredienserna och ställ kannan i kylen över natten.
-
Kant med kanelsocker: Blanda socker och kanel. Häll det på en tallrik. Fyll Eco+ Clear Skål 2,9 dl med vatten. Doppa kanten på Clear Tumbler 4 dl i vattnet och sedan i kanelsockret. Upprepa med de återstående glasen. Ställ glasen åt sidan och låt sockret stelna.
-
Häll mocktailen i glasen, servera med isbitar och toppa med mineralvatten.