Banan- Och Kokosmuffins
Tillvägagångssätt
Ingredienser
6 personer
- 1.5 dl kokosmjölk (inte light)
- 2 medelstora ägg
- 30 g socker
- 1 msk majsstärkelse
- 2 bananer
Förberedelse
10 minuterTillagning
30 minuterVilotid
15 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
-
Värm ugnen till 210 °C.
-
Häll kokosmjölk, ägg, socker och majsstärkelse i Eazy Shaker 3,5 dl.
-
Sätt på locket och skaka väl.
-
Skala bananer och skär dem i kuber eller hacka grovt i SuperSonic Chopper Liten.
-
Placera Silikon Cupcakeform på ett kallt ugnsgaller. Fördela hälften av innehållet från Eazy Shaker 3,5 dl jämnt i Silikon Cupcakeform. Häll i bananen och sedan den resterande mängden från shakern. Använd spetsen på Liten Degskrapa och rör försiktigt runt bananen i smeten.
-
Sätt ugnsgallret längst ner i ugnen och grädda i ca 30 minuter. Låt muffinsen svalna i 15 minuter innan du försiktigt tar ut dem ur formen.
Tips: Servera med karamelliserade bananer.