Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Förrätt
Tillbaka till resultat

Gazpacho

  • Tupperware Gazpacho

Tillvägagångssätt

Ingredienser

  • 500 g tomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 200 g röd paprika
  • 10 basilikablad
  • 1/2 dl vitvinsvinäger
  • 3/4 dl olivolja
  • salt och peppar

Förberedelse

10 minuter

Svårighetsgrad

Enkel




Tillvägagångssätt

  1. Skala tomater och vitlök. Skala paprikan och ta bort kärnorna.

  2. Hacka först paprika, basilika och vitlök i ExtraChef. Tillsätt tomaterna och fortsätt att hacka   

  3. Häll i vinäger, salt och peppar och hacka lite till. Om konsistensen är för tjock för din smak, tillsätt lite vatten.

  4. Kyl i kylskåpet – eller i frysen om du har bråttom – och servera iskall som en soppa med sked eller som nyttiga “shots” i små “shotglas”.

TIPS! Kasta inte skalen – frys in dem och använd dem i en gryta.

 
Top