Söta smördegsstrutar
Tillvägagångssätt
Ingredienser
8 strutar
- 1 färdig smördegsplatta
- 1 äggula
- 1 msk vatten
- 50 g socker
- Valfri garnering:
- Vispad grädde och röda bär
- Chokladmousse
- Exotisk fruktsallad
- “Tiramisu” mascarponemousse
Förberedelse
15 minuterTillagning
12 minuterVilotid
5 minuterSvårighetsgrad
MedelTillvägagångssätt
-
Ta ut gallret ur ugnen och sätt ugnen på 200 °C, varmluft.
-
Skär remsor av smördeg med Skäraren som hör till Cornet Party.
-
Vira remsorna runt Cornet Party.
-
Blanda äggula och 1 msk vatten och pensla på smördegen med Pensel och rulla sedan i ett tunt lager socker.
-
Placera Silikon Bakunderlägg med kant på det kalla ugnsgallret och ställ Cornet Party på det.
-
Grädda i ca 12 minuter och låt svalna i 5 minuter innan strutarna lossnas från Cornet Party.
-
Fyll strutarna med valfri söt fyllning.