Denna webbplats använder cookies. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies. Läs mer här.

Utvecklingsmöjligheter

Visual
Personlig utveckling och karriär

Vi erbjuder dig de utmaningar du önskar och ger dig all träning du behöver. Vår Tupperware Academy finns där för att stötta dig och ge dig allt du behöver för att kunna nå din drömkarriär.
Vill du höra mer om hur du når din drömkarriär? Kontakta oss nu.

Ambitionen om att bli en ledare?
Har du ambitionerna har vi hjälpmedlen för hur du kommer vidare i din karriär. Är du en duktig och framstående konsulent som gärna vill ha större ansvar har du också möjlighet för detta hos Tupperware.

Som teamledare har du ledaransvar för ditt eget team. Du utvecklar och stöttar de konsulenter du har i ditt team och din vardag är varierande och utmanande. Du bestämmer själv din arbetstid, sätter mål för ditt team och för dig själv. Resultaten ger dig extra fördelar, bland annat möjligheten till högre förtjänst och mer frekventa deltaganden i särskilda arrangemang och konferenser. Din egen insats ger dig också möjlighet att få en fin Tupperwarebil till ditt förfogande.

Att arbeta med Tupperware betyder också att dina resedrömmar kan bli till verklighet. Du kan delta i inspirerande nordiska och internationella konferenser tillsammans med kollegor från hela Norden. Vi ger dig naturligtvis den utbildning och uppbackning du behöver för att nå detta.