Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Jobbet

Visual
Frihet och flexbilitet

Som konsulent hos Tupperware gör du extra förtjänst och blir erbjuden de senaste produkterna före alla andra. Du träffar nya och roliga människor samt har en unik möjlighet för att utveckla ditt nätverk.

Du bestämmer själv dina arbetstider och väljer om du vill arbeta på deltid för att göra lite extra förtjänst eller om du vill göra jobbet till en karriär och arbeta heltid med Tupperware.

Bli konsulent

  • Flexibilitet och frihet till att planera din dag.
  • Spännande jobb på hel- eller deltid.
  • Extra förtjänst och nya upplevelser med familj och vänner.
  • Försäljningsträning via Tupperware Academy.
  • Personlig utveckling.
  • Bli en del av ett nätverk av motiverande samt engagerade kollegor, gäster och värdar/värdinnor.

Vi har inga krav gällande utbildning eller bakgrund. Vi tror dock att konsulenter med olika bakgrunder bidrar med olika talanger som stärker Tupperware. Du kommer vara en del av vår erkända verksamhet där du får en omväxlande vardag med ett stort kontaktnät till både kunder och kollegor. Atmosfären präglas av gott samarbete, laganda och hjälpsamma kollegor som stöttar varandra.

Våra produkter är kända för deras funktionella och användarvänliga design. Alla som har Tupperwareprodukter i hemmet känner till kvaliteten och användarvänligheten – detta gör det enkelt att vara konsulent för en kvalitetsprodukt!

Top