Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Tillbaka till resultat

Salat

  • Tupperware Salat

Tillvägagångssätt

Ingredienser

4 personer

  • 150 g spenatblad
  • 100 g hjärtsallad
  • Kärnor från 1 granatäpple
  • 1-2 äpplen
  • Inlagd rödlök*
  • 100 g fetaost i block
  • 100 g valnötter
  • 1 näve persilja
  • VINÄGRETT
  • 60 ml olivolja
  • 45 ml äppelcidervinäger
  • 15 ml senap
  • 10 ml honung
  • Salt och peppar
  • INLAGD RÖDLÖK
  • 1 medelstor rödlök
  • 120 ml vatten
  • 60 ml klar vinäger
  • 60 ml äppelcidervinäger
  • 30 ml socker
  • 7 ml salt

Förberedelse

30 minuter

Svårighetsgrad

Medel




Tillvägagångssätt

SALLAD

  1.  Tvätta spenat och hjärtsallad i Spinning Chef och slunga sedan bort allt vatten.


    2.  Skiva äpplena på MandoJunior.


    3.  Blanda spenat, hjärtsallad och äpplen i Eco+ Clear Skål 2,4 l.


    4.  Riv valnötterna grovt med Grate N Store™ (rotera moturs).


    5.  Hacka persiljan med A-series Kockkniv.


    6.  Smula fetaosten över salladen och tillsätt inlagd rödlök, granatäpplekärnor, valnötter och persilja i Eco+ Clear Skål 2,4 l. Häll vinägretten över allt innehåll.

INLAGD RÖDLÖK

  1.   Tillsätt vatten, båda typerna av vinäger samt socker och salt i en liten kastrull och låt koka upp på hög värme. Sänk värmen och låt det puttra i 10 minuter. Ta bort kastrullen från värmen och låt lagen svalna.

    2.  Skär rödlöken i tunna skivor med MandoJunior och lägg dem i Ultimate Silikonpås. 1 l. Häll
    försiktigt den kylda lagen i silikonpåsen.

    3.  Stäng silikonpåsen försiktigt och placera den sedan i kylen i upprätt läge.

VINÄGRETT

  1. Häll alla ingredienser i Eazy Shaker 3,5 dl. Placera insatsen på shakern, sätt på locket och skaka ordentligt.

 
Top