Varmkorv med en hälsosam knorr
Tillvägagångssätt
Ingredienser
8 personer
- 8 morötter (skalade och skurna i fjärdedelar)
- 30 ml rökarom
- 30 ml soja sås
- 15 ml lönnsirap
- 1/4 tsk lökpulver (± 1/2 tsk)
- 1/4 tsk vitlökspulver (± 1 tsk)
- 8 korvbröd
- Garnering: Inlagd gurka, senap, ketchup
Förberedelse
120 minuterTillagning
15 minuterSvårighetsgrad
EnkelTillvägagångssätt
-
Blanda rökarom, sojasås, lönnsirap, lökpulver och vitlökspulver i Easy Shaker 3,6 dl
-
Lägg morötterna i Season Serve och häll marinaden över morötterna. Förslut och marinera i 2 timmar
-
Häll 4 dl vatten i Micro Urban Stor-basen. Placera det stora durkslaget på basen och lägg i fyra morötter. Sätt sedan in det låga durkslaget och arrangera resten av morötterna. Täck över och tillaga i mikrovågsugn i 15 minuter på 600 watt eller tills morötterna är mjuka.
-
Servera med korvbröd och garnering.
Proffstips: För en extra läcker smakupplevelse kan du pensla de ångkokta morötterna med den överblivna marinaden innan servering. Lyft smaken till nya höjder!