Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

En bra start

Visual
När du börjar som konsulent investerar du lite av din tid och ditt engagemang. Det kostar bara lite tålamod och viljan till att lära dig något nytt, att bli Tupperwarekonsulent.

Startprogram
När du börjar som konsulent deltar du i ett väl tillrättalagt introduktionsförlopp som säkrar att du kommer igång på ett bra vis. På försäljningsmöten och kurser ger vi dig den senaste kunskapen och informationen om produkter samt sälj- och demonstrationsträning.

Du mottar ett ”startkit” med de mest aktuella produkterna från magasinet som du kan använda under dina första demonstrationer. Desto fler demonstrationer du avhåller inom loppet av de första fem veckorna, desto fler produkter uppnår du som komplement till ditt startkit.
Med ditt startkit som ditt försäljningsverktyg bygger du snabbt upp en solid verksamhet.

Top