Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk.  Mer information om cookies och inställningar finns i vår sekretesspolicy.

Tillbaka till resultat

Bananbröd med havregryn

  • Tupperware Bananbröd med havregryn

Tillvägagångssätt

Ingredienser

  • 6 personer
  • 5 dl havregryn
  • 3 mogna bananer
  • 2 ägg
  • 0,5 dl lönnsirap (eller annan sirap/ flytande honung)
  • 1 tsk bakpulver

Förberedelse

5 minuter

Tillagning

40 minuter

Svårighetsgrad

Medel




Tillvägagångssätt

  1. Häll havregryn i ExtraChef med knivinsats och hacka fint.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och hacka igen.
  3. Häll degen i Silikon Brödform 1,5 l och grädda bananbrödet i ca 40 min. vid 175 °C. Stick ev. en tandpetare mitt i brödet för att kontrollera om det är färdiggräddat.
Top